LET OP: VANWEGE DE CORONACRISIS KAN DE VERZENDING VAN JE BESTELLING LANGER DUREN DAN NORMAAL. ONZE EXCUSES HIERVOOR.

0

Je winkelmand is leeg

Ruilen en retourneren

Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. 

Als je toch niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of zijn beschadigd. LET OP: Graag het product versturen via Postnl naar ons Retouradres, anders bestaat de kans dat deze niet bezorgd wordt bij ons.
(Niet naar Schiedam opsturen!)

*Als het een beschadigd/defect product betreft, neem dan eerst contact  op met onze klantenservice via: info@beebiewinkel.nl alvorens je deze
retour gaat sturen. Een defect product hoeft n.l. NIET retour gestuurd te
worden, tenzij het om een uitzondering gaat.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van een Track en Trace code, die wij eventueel nodig kunnen hebben. Daarbij is de verzender altijd verantwoordelijk voor de kosten van de verzending.

Als wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening. Uitzonderingen daar gelaten, worden vanuit veiligheidsoverwegingen, in principe alle terugbetalingen gedaan op het rekening/creditcard nummer (lees inclusief Paypal, Google Pay etc.) dat gebruikt is voor de aankoop!

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? (Geen defect artikel retourneren, neem eerst contact op) Je kan het retourformulier via deze link downloaden. Deze dien je ingevuld toe te voegen aan je bestelling.

Afrekenen op Beebiewinkel.nl is 100% veilig. Ben je toch niet 100% tevreden? Maak dan gebruik van onze 30 daagse niet-goed-geld-terug garantie.

✔️ 18.163 tevreden klanten ⭐⭐⭐⭐⭐ 94/100

✔️ Altijd veilig betalen

✔️ Gecodeerde SSL-beveiliging

✔️ Verzekerde levering met Track & Trace