Bestelling en Levering

Bestelling en levering

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze Beebiewinkel producten en  daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat we onze producten tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt doorgaans 1 werkdag voor Nederland en 2 - 3 werkdagen voor Belgie (zie beschrijving product pagina voor meer informatie). 

Track and Trace 

Bij Track & Trace kun je met je ordernummer en je e-mailadres de status van je zending zien.* Heb je meer vragen over je zending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!  info@beebiewinkel.nl 

*Soms wordt deze informatie niet helemaal correct weergegeven. Voor de juiste tracking gegevens verwijzen we je naar het trackingnummer van Postnl etc. die je per email van ons hebt ontvangen.

GRATIS Verzending binnen NL
Wij nemen de verzendkosten van onze producten binnen Nederland volledig voor onze rekening. Voor België zijn wij genoodzaakt een kleine verzendkosten vergoeding te vragen i.v.m. het verzendproces.

Let op: In de volgende gevallen van retourzendingen zijn wij zijn genoodzaakt onze fulfilmentkosten à €13,10 in rekening te brengen en in te houden bij het rembourseren van het aankoopbedrag:

1) bij het opgeven van een verkeerd adres danwel postcode tijdens het bestelproces waardoor pakket niet bezorgd kan worden

2) bij het niet tijdig ophalen van het pakket bij een afhaallocatie van Postnl, Bpost etc.

--

De Wederpartij kan via Beebiewinkel.nl de webshop en de Producten bekijken.

Bestellingen worden online geplaatst en online betaald.

Bestellingen worden direct vanuit onze voorraad in Nederland aan de Wederpartij geleverd. Beebiewinkel.nl levert de Producten zelf via logistieke partners.

De Wederpartij wordt bij de koop van de Producten gewezen op de Algemene Voorwaarden. De Wederpartij is daarom op de hoogte van het feit dat de levering van zijn/haar gekochte Producten in/vanuit Nederland plaatsvindt. De Algemene Voorwaarden zijn te vinden op de website van Beebiewinkel.nl en daarom makkelijk toegankelijk voor de Wederpartij.

Beebiewinkel.nl beschikt niet over een fysieke winkel.

 

Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen pagina op onze website. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren. Het team van Beebiewinkel zal binnen 3 dagen contact met je opnemen.