Vandaag GRATIS verzending naar NL & BE

0

Je winkelmand is leeg

Bestelling en Levering

Bestelling en levering
We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze Beebiewinkel producten en  daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat we onze producten tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.
_
Met onze leveranciers hebben wij goede afspraken kunnen maken waardoor wij kunnen besparen op transport en opslagkosten. Hierdoor kunnen wij onze producten voor een scherpe prijs aanbieden en kunnen wij de verzendkosten
(NL/België) voor eigen rekening nemen.

Omdat wij leveranciers binnen en buiten Europa hebben brengt dit een wat 
langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 8 -16 dagen (NL).

Let op: I.v.m. uitbreiding van onze webshop naar België zijn wij (voor nu) genoodzaakt een levertijd aan te houden van 2 tot 3,5 week voor alle verzendingen naar België.
Onze excuses voor het ongemak.
_

Track and Trace 

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar via: https://beebiewinkel.aftership.com/
Let op! Soms komt het voor dat in het begin deze informatie nog niet beschikbaar is. Binnen enkele dagen zal deze informatie dan wel beschikbaar zijn.

GRATIS Verzending 
Wij nemen de verzendkosten van onze producten binnen Nederland en België  volledig voor onze rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is daarvoor geen minimale bestelwaarde nodig.


Gratis artikelen
Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we maximaal €6,95 verzendkosten. De levertijd van gratis artikelen kan 2 tot 4 weken duren.


Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen pagina op onze website. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren. Het team van Beebiewinkel zal binnen 24 uur contact met je opnemen.